Ljetne aktivnosti

Navelina nautička rasprodaja u daljnjem je tijeku. Osim specificiranih vikenda u lipnju i srpnju, rasprodaja je aktivna i svake subote u kolovozu. Navelin showroom moguće je posjetiti i svakog radnog dana te će isto biti aplikativno i nakon nautičke sezone 2019.

U lipnju je Navela posjetila Nautički Sajam u Veneciji. Sajam poprima svoj oblik i pokazuje izrazit potencijal. Uz impresivne brodske izloške, preko panel-diskusija pomorskih arhitekata do nautičkih radionica za najniže naraštaje, Sajam u Veneciji postaje zasigurna postaja za obilazak i u 2020.

Kroz srpanj Navelu su posjetili dugogodišnji internacionalni partneri. Iz slovenskog Elana Navelu je posjetio direktor nautičkog sektora Marko Škrbin te članovi uprave iz sprskog Brodoprojekta, kao prvi ovlašteni serviseri u Republici Srbiji. Navela se raduje daljnjim suradnjama.

Kroz čitavu nautičku sezonu Navela je izvršila niz instalacija te testiranja i provjera: repowering za motornu brodicu Rhea u servisnom centru Pičuljan, AquaRiva u Ičićima, Limo Tender kao projekt Dušana Antića iz tvrtke Argo Navis te na tenderu super jahte.

Navela nastavlja kontinuirano s radnim aktivnostima te Vas iščekuje na nautičkoj rasprodaji i Biograd Boat Showu. 

Photos