Protekli tjedan Navela je organizirala četiri digitalna druženja za ovlaštenu servisno-prodajnu mrežu, s naglascima na različite teme o kojima možete pročitati više u sljedećem tekstu.
Objavljeno 08. lipnja 2020.
Pročitajte više...
Svijet, okolina i gospodarstvo mijenjaju se i prilagođavaju novim uvjetima koje i mi pratimo. Najavljujemo novo sučelje naše web stranice, ali i više.
Objavljeno 26. svibnja 2020.
Pročitajte više...
Poštovani Kupci i Poslovni partneri, Prvenstveno se nadamo da ste svi Vi dobrog zdravlja. U uvjetima COVID-19 pandemije svi moramo budno pratiti preporuke nacionalnih institucija, unijeti u svoje poslovanje maksimalne mjere predostrožnosti, zaštite zaposlenika i nastojati održati poslovne aktivnosti sukladno mogućnostima u našem okruženju.
Objavljeno 23. ožujka 2020.
Pročitajte više...
Tokom studenog i prosinca u Navelinom novom, funkcionalno uređenom prostoru u Puli se održavaju tehnički treninzi za voditelje i djelatnike ovlaštenih servisa Yanmarovih motora, mehaničare koji održavaju motore u velikim čarter kompanijama te djelatnike brodogradilišta koja ih ugrađuju u za tu svrhu opremljenoj servisnoj radionici i učionici.
Objavljeno 03. prosinca 2019.
Pročitajte više...
Navela je izlagala na nautičkoj sajmu u Biogradu od od 17. do 20. listopada.
Objavljeno 30. listopada 2019.
Pročitajte više...