Sea and mountains collaborations

Navela i vodeći brand brodske opreme, francuski Plastimo, pružati će glavnu potporu u četverogodišnjem jedriličarskom projektu Ivice Kostelića.

Ivica Kostelić, alpski skijaš titule najboljeg skijaša Hrvatske svih vremena, u travnju 2019. započinje pothvat četverogodišnjeg jedriličarskog ciklusa s konačnim ciljem natjecanja na najvećim transatlantskim offshore regatama za samce i dvojce Transat Jacques Vabre i Route du Rhum u Klasi 40. Pridružiti će mu se Ivan Kljaković Gašpić, hrvatski jedriličar u klasi Finn,  s kojim je Ivica Kostelić pobijedio najpoznatiju jadransku regatu za dvojce "La Cinquecento" u Italiji.

Plovilo u jedrenju biti će Klasa 40, jednotrupna jedrilica maksimalne dužine 40 stopa, namijenjena za regate i jedrenje. Navela podupire plovidbu splavima za spašavanje, prslucima za spašavanje te ostalom sigurnosnom opremom visoke kvalitete.  

Kao nautičkim ambasadorima, ova suradnja je od iznimne važnosti, kako bi njenim korisnicima pružila maksimalnu sigurnost i kvalitetu na četverogodišnjoj jedriličarskoj avanturi koja iziskuje puno truda i upornosti. Navela i ovim potezom promiče svoju izvrsnost čiji je ishod obostrano zadovoljstvo prilikom susreta s valovima. Također, dalje promiče svoj projekt „Misli plavo, misli more“ kojim želi potaknuti mlađi auditorij u uključivanje u široku paletu aktivnosti koje nam more pruža.

Novosti se mogu pratiti na našim te društvenim mrežama Ivice Kostelića.

„Kada je prisutan grupni rad i suradnja, prekrasne stvari se mogu dogoditi.“ Mattie Stepanek

Upozorenje: Informacije sadržane u novostima važeće su za vrijeme objave i mogu se razlikovati od zadnjih dostupnih informacija.