Posjetite nas na 21. Internautici u Portorožu 04. – 08. 05. 2016.

Kao i obično, za vas smo pripremili brojne novosti.  Na našem štandu moći ćete vidjeti dva Yanmarova motora: novi JH57CR i JH110CR. Sajamskoj publici predstavljamo četvrtu generaciju Yanmar 6LY serije motora. Riječ je o provjerenoj tehnologiji usklađenoj s najnovijim EU direktivama za rekreativna plovila. Novi CR motori 6LY400/440 raspoloživi su za narudžbu, a svi detalji bit će dostupni na našem izložbenom prostoru.

Jedna od najvažnijih novosti je i Yanmar produženo trogodišnje jamstvo. Pravo na njega ostvaruju svi vlasnici Yanmar motora kupljenih od 1. srpnja 2015. godine koji ih koriste isključivo za osobnu rekreativnu namjenu. Programom produženog jamstva obuhvaćeni su svi motori snage do 125 KS bez reduktora. Produženo jamstvo ne odnosi se na potrošne dijelove. Da bi stekao pravo na produženo jamstvo, vlasnik Yanmar motora mora održavati motor kod ovlaštene servisne mreže s originalnim rezervnim dijelovima, uredno registrirati motor radi aktivacije jamstva, obavljati prvi servis na 50 sati rada motora te sve sljedeće servise kod ovlaštenih servisera.

Pored toga izlažemo i elitnu brodsku opremu Plastimo, lidera u kompasima i sigurnosnoj opremi, Goiot brodske prozore, Andersen vinčeve, a svi oni koje zanimaju komercijalni motori dobit će cjelovitu informaciju u Yanmarovim proizvodima te vrste.

Navela nudi profesionalnost, znanje i iskustvo. Jednom riječju – najbolje!

Photos