LJETNE AKTIVNOSTI 2021

Sa početkom jesenskih sajamskih i prodajnih aktivnosti u nautičkom sektoru, donosimo Vam presjek ljetnih događanja u tvrtki Navela.

Od 1. lipnja do 1. rujna održavao se naš treći godišnji Garage Sale. Ljetna rasprodaja sadržavala je tematske tjedne koji su bili fokusirani na različite aspekte brodske opreme te na rezervne dijelove. 

Početkom lipnja smo posjetili Salone Nautico di Venezia, nautički sajam u Veneciji. Nakon duge stanke, nautički sajmovi su se vratili u varijantu "u živo" te nam je bilo izrazito drago susresti se s klijentima te partnerima. 

U lipnju i kolovozu isporučili smo motore 4LV serije, Yanmar 4LV250 od 250 konjskih snaga obrtu Leidi, lociranom u Galižani, u okolici Pule. Leidi gradi višenamjenske brodice te kroz dugogodišnju suradnju snabdijevamo model Leidi 800.

U srpnju smo posjetili škver Kuštera na otoku Pašmanu. Obitelj Kuštera njeguje tradicionalnu i kvalitetnu brodogradnju što ih čini prepoznatljivima na tržištu. U njihov model Kuster 19 ugrađen je motor Yanmar 4JH3-DTE od 125 konjskih snaga, koji je sada dostupan u common rail verziji 4JH110. 

Krajem srpnja prisustvovali smo upućivanju motora 6AYM-WET HD od 555 kW za brod NB055. Brod je u izgradnji u brodogradilištu Radež na Korčuli, kao popratno plovilo za aktivnosti u marikulturi, za tvrtku Cromaris. Ovo je četvrti trup, gdje su modeli WB24 i WB27 proizvedeni u Radežu, a pogon je pružan od strane tvrtke Navela.

U kolovozu smo posjetili tvrtku Cromaris, koja uz višenamjensko plovilo je podržana i Yanmarovim robotom čistačem mreža. Yanmarov portfolio robota sadrži dva modela, čiji rad omogućuje veći protok morske vode, zdraviju ribu, smanjen radni broj sati te više standarde.

Na našim društvenim mrežama pratite promotivne aktivnosti ove jeseni te obavijesti o sajmovima na kojima izlažemo do kraja 2021.

Slike