Česta pitanja

Ukoliko ovdje ne nalazite odgovore koje vas zanimaju, slobodno nam se javite.

1. Tko je Navela? 

Navela je regionalni distributer Yanmar dizel motora, visoko kvalitetne nautičke opreme i robota čistača za marikulturne namjene na Mediteranu. 

Nadalje, pružamo Vam usluge održavanja i tehničkog servisa. Možete provjeriti popis naše ovlaštene servisne mreže na sljedećem linku. 

Mi smo mala, obiteljska tvrtka, prisutna na tržištu od 1992. godine. Njegujemo prijateljsko radno okruženje i brinemo o našim klijentima i partnerima. Već skoro trideset godina, naglašavali smo važnost kvalitete nad kvantitetom te ćemo težiti istome u budućnosti, uz pružanje više održivih, ekološki prihvatljivijih rješenja. Više o našoj misiji i viziji pročitajte u izjavi direktorice.

2. Prodajete li vanbrodske motore? 

Ne, prodajemo samo ugradbene dizel brodske motore. Njihova namjena seže od rekreativne, individualne do komercijalnih, sporohodnih i brzohodnih radnih motora.  Rekreativna serija seže od 10 do 640 konjskih snaga. U komercijalnu seriju ulaze i generatorski setovi.

3. Prodajete li opremu za ronjenje i pecanje? 

Oprema za ronjenje i pecanje je izvan dosega naše ponude. Pružamo Vam široku ponudu nautičke opreme, od vinčeva, preko jedriličarske opreme do sredstva za razonodu, poput stand up paddlea. Brandovi koje zastupamo su Plastimo, Goiot i Andersen. 

4. Dostavljate li proizvode internacionalno? 

Da, dostavljamo putem naših logističkih partnera (DPD, DHL i ostali). 

5. Prihvaćate li plaćanja u gotovini? 

Žao nam je, no više ne prihvaćamo gotovinska plaćanja. U svrhu digitalizacije poslovanja i kreiranja održivih rješenja, preusmjerili smo poslovanje na veleprodajni tip. Prihvaćamo online transakcije i bankovne prijenose. Hvala Vam na razumijevanju. 

6. Jeste li prisutni na društvenim mrežama? 

Da. Imamo Instagram, Facebook, Youtube i Linkedin profil. Ovim putem Vas pozivamo da nas zapratite i podržite naš sadržaj.  

7. Pružate li i održiva rješenja?

Da. Nedavno smo plasirali prvo hibridno rješenje između Yanmar dizel motora i električnog motora. Nastavljamo s radom na hibridnim rješenjima, za smanjenje ekspolatacije i emisije stakleničkih plinova. 

8. Jesu li vaši proizvodi u skladu s pojedinim standardima? 

Da. Naši rekreativna serija motora je u skladu s EPA Tier 3 i RCD 2 regulacijama ispušnih plinova. Menadžment sistem tvrtke sukladan je standardu ISO 9001:2015.