Nautica Marina Portorož

Navela je izlagala na nautičkom sajmu Nautica Marina Portorož od 16. do 19. svibnja. Zastupljeni brandovi su bili Yanmar, DTorque i Plastimo. Izložene su bile najimpresivnije linije Yanmar unutarbrodskih motora, poput 3JH40, najmanjeg common rail motora na svijetu te 4LV170 sa ZT370E reduktorom. Navedeni motori imaju tih ispuh, sniženu razinu vibracija, štedni su te premašuju stroge regulative emisije ispušnih plinova EPA Tier 3 i EU RCD 2. ZT370 uz hidraulički sustav mjenjača zaslužan je za lagodno i jednosmjerno upravljanje uz dualni sustav propelera te je odlikovan tihim radom, zaštitom od korozije i minimiziranim održavanjem. Aplikativan je na niz motora od 150 do 370 konjskih snaga. Prikazan je i saildrive SD60 i elektroničke komande za motore koje predstavljaju najnovija tehnološka rješenja u izvedbi. Izložen je i jedinstveni vanbrodski dizel motor od 50 KS, Dtorque. Karakteriziran je trajnošću, ekonomičnošću u eksploataciji i sigurnošću te je time više namijenjen radnom tržištu.

Plastimo je zastupljen odabranim sortom opreme, počevši od sigurnosne poput pojasa za spašavanje te sve do razonode koju čine SUPovi (stand up paddle) i kajaci. 

Zahvaljujemo svim vjernim postojećim i budućim kupcima te poslovnim partnerima koji su nas posjetili te osnažili međusobno umrežavanje.

Predstoji nam aktivna nautička sezona uz razne aktivnosti popraćene na našim društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku, gdje Vas pozivamo da nas zapratite kako bi bili u toku.