Navela na BBS-u!

Pozivamo vas da nas posjetite tijekom trajanja Biograd Boat Showa od 19. do 22. listopada 2017. Veseli nas da i ove godine sajamskim posjetiteljima imamo priliku predstaviti niz novih proizvoda.

Na prvom mjestu tu je svakako jadranska premijera 4LV serije Yanmarovih motora. Svega mjesec dana nakon što su po prvi put u svijetu predstavljeni na sajmu u Cannesu izlažemo 4LV seriju motora od 150,  175 i 195  KS. Pored njih serija obuhvaća i motore snage 230 i 250 KS. Radi se o common-rail dizelskim motorima na kojima su primijenjena najnovija tehnološka rješenja, a karakteriziraju ih velika snaga i obrtni moment, visoka akceleracija, mala potrošnja goriva i izrazito tih rad i čist ispuh koji nadilazi stroge EPA Tier 3 i EU RCD Tier 2 standarde. Namijenjeni su pogonu jedrilica dužih od 50 stopa, tendera na superjahtama, manjih motornih brodica i light duty komercijalnih plovila. Kako bi se osigurala podrška naprednih nautičkih tehnologija omogućeno je povezivanje s protokolima NMEA i J1939  CAN-bus. Na izbor su Yanmarovi sustavi kontrole, uključujući VC10 elektroničku kontrolnu ploču koja omogućava dijagnostiku u realnom vremenu te JC20 joystick sistem koji osigurava inovativne manevarske mogućnosti. Već su dostupne izvedbe od 150, 170 i 195 KS, a modeli od 230 i 250 KS stižu sljedeće godine. Pogodni su podjednako za nove gradnje i remotorizaciju postojećih plovila.

Premijerna predstavljanja s prošlogodišnjeg BBS-a već su odavno našla svoju primjenu. Dtorque, izvanbrodski turbo dizelski motor s dvostrukom radilicom, siguran i štedljiv motor, napravljen da traje, s velikim zakretnim momentom, malom potrošnjom i svim ostalim prednostima, uspješno pogoni plovilo rendžera u Nacionalnom parku Kornati. I prošlogodišnji hit, motori 6LY400/440-CR serije u rasponu snaga 400 i 440KS već naveliko pogone mnoge motorne jahte.

Uza sve ovo izlažemo i elitnu brodsku opremu Plastimo, lidera u kompasima i sigurnosnoj opremi, Goiot palubnu opremu i brodske prozore, Andersen vinčeve. A tu su i posebne sajamske pogodnosti za naše lojalne, postojeće i potencijalne korisnike.

Slike