Sa Elanovim distributerima

Po završetku Internautice na kojoj je Navela imala zapažen nastup 8. i 9. svibnja održana je u Portorožu Elanova dealerska konferencija. Na njoj su se Navela i Yanmar prezentirati se globalnoj mreži Elanovih veletrgovaca. Među njima je bio značajan broj novih dealera pa je tim važnije bilo upoznati ih s ponovo uspostavljenom mogučnošću ugradnje Yanmarovih motora u Elanove jedrilice.

Kroz prezentaciju se nastojalo dealerima iznjeti sve korisne informacije koje su im potrebne u svakodnevnom radu. Počevši od osnovnih karakteristika motora preko postupka predaje motora krajnjem kupcu, registracije, jamstvenog protokola i sukladnosti te usklađenosti emisije plinova sa europskim i drugim zakonodavstvima.

Detalje o motorima i planiranom razvoju predstavio je Wil Botman, regionalni voditelj prodaje Yanmar Marine International, a korisne naputke oko potrebnih protokola registracije, hand-overa klijentu, on-bord paketima rezervnih dijelova, jamstvu i testimonialima dosadašnjih korisnika, osobito u čarter flotama, vezano za prednosti Yanmara predstavila je Nevenka Čalić, direktorica Navele.

Distributeri Elanovih jedrilica su jako dobro prihvatili ponovnu mogućnost ugradnje Yanmarovih motora.