Service Manager Meeting 2023

JESEN 2023. U NAVELI

U nastavku teksta donosimo Vam sve prodajne i tehničke novosti kroz koje je Navelin tim prošao ove jeseni.

Nakon izlaganja na riječkom nautičkom sajmu, Navela je tradicionalno izlagala na 25. Biograd Boat Showu. Prezentiran je poseban izbor Yanmar brodskih motora te Plastimo brodske opreme, ali i Navelino novo izlagačko ruho. 

Po povratku s Biograd Boat Showa, održan je tehnički trening za Navelinu ovlaštenu servisnu mrežu. Ovlašteni servisi iz Kopra, Krka, Murtera, Splita, Dubrovnika i Herceg Novog imali su priliku unaprijediti svoje znanje u digitalnom aspektu servisa i održavanja te saznati dodatne novosti za elektronički upravljane motore. Praktični dio održan je na plovilima, dok isti raspored očekuje nove grupe u prosincu.

 

13. i 14. studenog tehnički i postprodajni tim Navele prisustvovao je Service Manager Meetingu održan od strane Yanmar Marine Internationala u Almeri u Nizozemskoj. Uz ulaganje u edukaciju i digitalizaciju, unaprijeđujemo naš pristup i uslugu. Nakon Service Manager Meetinga prodajni tim posjetio je METSTRADE.  Veliko hvala našim klijentima i partnerima na izdvojenom vremenu za sastanke.

Sljedeće nas potražite te zakažite sastanak s nama na International Charter Expou.

 

Novosti možete pratiti na našem Instagramu, Facebooku, TikToku, LinkedInu te Youtubeu: https://lnk.bio/navela