Justin Yacht Design

LJETO 2022 UZ NAVELU

Od 3. do 5. lipnja posjetili smo Salone Nautico di Venezia. Bilo nam je drago susresti se s našim partnerima i klijentima, Greenline Yachts, Monachus Yachts and A-More Yachts na ovom atraktivnom nautičkom sajmu.

Od 15. lipnja do 15. rujna, četvrto ljeto za redom, provodila se naša promotivna aktivnost u vidu prvog Navela Summer Special. Prvi mjesec je bio u znaku osobne jedriličarske opreme, drugi u znaku vodootpornih proizvoda te zadnji u vidu visokokvalitetne brodske opreme Plastimo. Od danas, sve artikle s rasprodaje možete pronaći na našem novom webshopu na linku https://webshop.navela.hr

Krajem lipnja imali smo produktivni posjet slovenskoj brodogradnji. Pegasus Yachts je poznati brend elegantnih i luksuznih jedrilica, U Formateku smo zatekli trup u izgradnji, s dvostrukom ugradnjom Yanmar 8LV370 s reduktorom ZT370. Projektant iza ovog inovativnog projekta je gospodin Andrej Justin iz renomiranog JustinYachtDesign. Uzbuđeni smo vidjeti krajnji proizvod te sve novosti oko ovog projekta možete pratiti na našim društvenim mrežama.

Dodatno, posjetili smo našeg ovlaštenog servisera za dubrovačku regiju, Marija Burđeleza u ACI MarinI Dubrovnik. Mario pruža podršku i čarterima i individualnim klijentima. Svoje Yanmar originalne rezervne dijelove pronađite u Kuna Powertrain & Repair Services. Nastavili smo naš posjet u Crnoj Gori, gdje smo posjetili ovlaštenog dilera za servis te prodaju motora i rezervnih dijelova. Vaš kontakt za Crnu Goru je Navar Inc. lociran u blizini Tivta.

Navelin prodajni tim je krajem srpnja posjetio Salona Yachts, A-More Yachts i našeg ovlaštenog servisera za splitsko područje, Poljomar.

Ovim putem vas pozivamo da nam se priključite u nadolazećoj sezoni nautičkih sajmova. Navela će posjetiiti Cannes Yachting Festival od 7. do 9. rujna. Navela će izlagati od 30. rujna do 2. listopada na Rijeka Boat Showu te od 26. do 30. listopada na Biograd Boat Showu.

Radujemo se Vašoj posjeti!