Salona 60

Tvrtka: AD brodovi, Solin
Website: www.salonayachts.com

Salonin novi model označava ulazak Salone u potpuno novi segment tržišta- tržište luksuznih "semi-custom" jahti.

Osnovne tehničke karakteristike

Duljina preko svega 19.20 m
Duljina vodene linije 17.80 m
Širina 5.40 m
Gaz 3 m (fiksna kobilica), 3.50 - 2.70 (pomična kobilica)
Balast 7.000 kg
Preuzmi pdf

Motor

Salona 60 je pogonjena s Yanmar motorom 4LHA-HTP 160KS sa hidrauličkim reduktorom KMH50A. Specifikacije motora možete preuzeti u prilogu.

Više o jahti

Salona 60 je jedrilica beskompromisnog sportskog dizajna potpisanog od strane America's Cup dizajnera, Jasona Kera. Elegantni eksterijer nudi veliki prostor za vanjski život, dok glatke linije trupa broda garantiraju besprijekornu performansu po kojoj su Kerovi projekti poznati širom svijeta.

S druge strane, Salona je zadržala duh modernog, elegantnog interijera koji je dizajniran u skladu s vlasnikovim željama, a primarna karakteristika interijera je jasna komunikacija s okolišem. Bočni otvori jedrilice nemaju samo dekorativnu svrhu, već je ostvaren vizualni kontakt s okolinom i velika količina prirodnog svjetla pridonosi stvaranju potpuno nove, opuštajuće atmosfere u cijelom potpalubnom prostoru.

Zahvaljujući kombinaciji prirodnih materijala i modernih tekstura interijera s najnaprednijim tehnološkim rješenjima primjenjenim u samoj izgradnji jedrilice te s elegantnim rasporedom po kojem su Salonine jedrilice poznate, Salona zasigurno unosi svježinu na tržište.