GREENLINE 39

Tvrtka: Greenline Yachts d.o.o., Zapuže 10a, Begunje, Slovenija
Website: www.greenlinehybrid.com

Yanmarov motor ugrađen je i u Greenline 39, luksuznu i ekonomičnu motornu brodicu posljednje generacije, pokretanu jednim motorom te s dvije kabine. S Yanmarom ona ima još veću brzinu i udobnost, povoljniju vrijednost za novac te smanjene troškove vlasništva.

Osnovne tehničke karakteristike

Dužina 11.99 m
Širina 3.75 m
Gaz 0.90 m
Istisnina 7000 kg
Motor Yanmar 370 HP
Max brzina 25 knots
Materijal fiberglass

Motor

U Greenline 39 ugrađuje se i Yanmar motor 8LV370. Prikaz motora možete preuzeti u prilogu.

Više o jahti

Greenline 36 nastavlja odlično prihvaćenu filozofiju Greenline plovila te popunjuje raspon između dosadašnjih modela od 33 i 40 stopa. Nudi moderniji dizajn te dvije lijepe kabine, raskošnu kupaonicu i neuobičajeno komforan salon. Po prvi puta krasi ga i koncept jednog glavnog bočnog prolaza na palubi koji podrazumijeva da je desni prolaz mnogo širi i komotniji od lijevog. Za razliku od 33-ice i 40-ice koje u standardu imaju relativno slabe motore dostupne za deplasmansku plovidbu, Greenline 36 dolazi s mogučnošću ugradnje Yanmarovog motora snage 370 KS što je dovoljno za glisiranje i 25 čvorova maksimalne brzine. Prvi Greenline 36 s Yanmarovim motorom isporučen je kupcu u Sjedinjenim Američkim Državama i s velikim uspjehom prezentiran na Fort Loderdale Boat Showu.

U odnosu na dosadašnje Greenlineove modele unaprijeđen je svaki pa i najmanji detalj, od ukrcaja na plovilo, preko hidrodinamike, odlične pomorstvenosti uz nisku potrošnju, pa do veće brzine i stabilnosti. Forma trupa temelji se na seriji testiranja u testnom bazenu kako bi se dobio što niži otpor kao jamstvo efikasnosti kod potrošnje goriva i što veći doplov, ali i za zadržavanje visokog brzinskog potencijala plovila. 36-ica je peta generacija Greenline oblika trupa te cilja na brzine od preko 25 čvorova uz zadržavanje efikasnosti i stabilnosti na pravcu koja je potrebna za plovidbu deplasmanskim brzinama. Slijedeći Greenline DNA i filozofiju, novo plovilo u velikoj mjeri poštuje okoliš.

Sa svojim udobnim otvorenim prostorima te uz lak pristup moru Greenline 36 Hybrid jednako je pogodan za zabavu i razonodu na dnevnim izletima kao i za dulje krstarenje. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu Greenline osigurava nesmetanu povezanost prostora kokpita i salona, dvostruku orijentaciju kuhinje, panoramski pogled iz unutrašnjosti, iz salona i vlasničke kabine. Prostrana vlasnička kabina s ležajem dimenzija poput kućnih nudi osjećaj udobnosti. Krmena kabina s dva ležaja, klupicom i ormarom ima također solidnu visinu u prvom dijelu te potpunu osvijetljenost prirodnim svjetlom. Kupaonica s odvojenom tuš-kabinom također povećava udobnost i privatnost, dok prostran salon nudi osjećaj mnogo većeg plovila. Greenline 36 proizvodi se i u hibrodnoj verziji.