GREENLINE 36
GREENLINE 36
GREENLINE 36
GREENLINE 36
GREENLINE 36
GREENLINE 36
Yanmar motor 8LV/370

GREENLINE 36

Tvrtka: SVP Yachts d.o.o.
Lokacija: Zapuže 10a, Begunje, Slovenija
Website: www.greenlinehybrid.com

Yanmarov motor ugrađen je i u Greenline 36, luksuznu i ekonomičnu motornu brodicu posljednje generacije, pokretanu jednim motorom te s dvije kabine. S Yanmarom ona ima još veću brzinu i udobnost, povoljniju vrijednost za novac te smanjene troškove vlasništva.

Osnovne tehničke karakteristike

Dužina 11.99 m
Širina 3.75 m
Gaz 0.90 m
Istisnina 7000 kg
Motor Yanmar 370 KS
Max brzina 25 čv
Materijal stakloplastika

U Greenline 36 ugrađuje se i Yanmar motor 8LV/370. Prikaz motora možete preuzeti u prilogu.

Greenline 36 nastavlja odlično prihvaćenu filozofiju Greenline plovila te popunjuje raspon između dosadašnjih modela od 33 i 40 stopa. Nudi moderniji dizajn te dvije lijepe kabine, raskošnu kupaonicu i neuobičajeno komforan salon. Po prvi puta krasi ga i koncept jednog glavnog bočnog prolaza na palubi koji podrazumijeva da je desni prolaz mnogo širi i komotniji od lijevog. Za razliku od 33-ice i 40-ice koje u standardu imaju relativno slabe motore dostupne za deplasmansku plovidbu, Greenline 36 dolazi s mogučnošću ugradnje Yanmarovog motora snage 370 KS što je dovoljno za glisiranje i 25 čvorova maksimalne brzine. Prvi Greenline 36 s Yanmarovim motorom isporučen je kupcu u Sjedinjenim Američkim Državama i s velikim uspjehom prezentiran na Fort Loderdale Boat Showu.

U odnosu na dosadašnje Greenlineove modele unaprijeđen je svaki pa i najmanji detalj, od ukrcaja na plovilo, preko hidrodinamike, odlične pomorstvenosti uz nisku potrošnju, pa do veće brzine i stabilnosti. Forma trupa temelji se na seriji testiranja u testnom bazenu kako bi se dobio što niži otpor kao jamstvo efikasnosti kod potrošnje goriva i što veći doplov, ali i za zadržavanje visokog brzinskog potencijala plovila. 36-ica je peta generacija Greenline oblika trupa te cilja na brzine od preko 25 čvorova uz zadržavanje efikasnosti i stabilnosti na pravcu koja je potrebna za plovidbu deplasmanskim brzinama. Slijedeći Greenline DNA i filozofiju, novo plovilo u velikoj mjeri poštuje okoliš.

Sa svojim udobnim otvorenim prostorima te uz lak pristup moru Greenline 36 Hybrid jednako je pogodan za zabavu i razonodu na dnevnim izletima kao i za dulje krstarenje. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu Greenline osigurava nesmetanu povezanost prostora kokpita i salona, dvostruku orijentaciju kuhinje, panoramski pogled iz unutrašnjosti, iz salona i vlasničke kabine. Prostrana vlasnička kabina s ležajem dimenzija poput kućnih nudi osjećaj udobnosti. Krmena kabina s dva ležaja, klupicom i ormarom ima također solidnu visinu u prvom dijelu te potpunu osvijetljenost prirodnim svjetlom. Kupaonica s odvojenom tuš-kabinom također povećava udobnost i privatnost, dok prostran salon nudi osjećaj mnogo većeg plovila. Greenline 36 proizvodi se i u hibrodnoj verziji.

 

Druge ugradnje

 

Polu-podmornica

Polu-podmornica je idealna prilika za zajedničke avanturističke izlete osoba svih dobnih skupina, ona je jednostavno idealna poslovna prilika.

Salona 60

Jedrilica beskompromisnog sportskog dizajna potpisanog od strane America's Cup dizajnera, Jasona Kera.

Antagonist

Antagonist, 37 stopa dugačak vikend kruzer, nudi potpuno novu razinu stila i moći neviđenu prije u klasi.

Terra Nauta

Pouzdanost, udobnost i ljepota - to su tri ključne riječi koje prate ovaj brod od prvog nacrta do krajnjeg korisnika.

More 55

Potreba za monoflotama većih jedrilica pružila je našim ljudima koji znaju sagraditi brod šansu da se umjesto kupnje nekog od ...

PAX 55

Pax 55 je drugi, znatno veći model polupodmornice iznimno uspješnog i inovativnog proizvođača koji omogućava razvoj već potvrđenih poslovnih modela ...

WORKCAT 40

Po dva Yanmarova motora ugrađena su u tri katamaranske radne brodice WORKCAT 40, namijenjene najrazličitijim marikulturnim radovima za naručitelja Cromarisa.

WBC40

Pouzdana, ekonomična, multifunkcionalna i trajna brodica izrađena od čelika, pogonjena Yanmarovim motorima namijenjena je intenzivnoj uporabi u najrazličitijim stanjima mora.

Salona 380

Prvi model nove serije performance cruisera solinskog brodogradilišta bit će uspješan na regatama i udoban za krstarenja

More 40

More 40 je sportska jedrilica, elegantna i s odličnim pretpostavkama za krstarenje i natjecanja, dizajnirana tako da bude konkurentna po ...

WB27

Radni brod WB27 za uzgajališta tuna