Makai 37

NOVOSTI UZ ELAN YACHTS I MAKAI YACHTS

Makai Yachts

Početkom siječnja objavili smo novu suradnju s Makai Yachts, brendom motornih katamarana. Njihove modele M37 i M45 krasi sofisticirani i elegantni dizajn. Na slici niže je prikazan M37, čiji je dizajn ostvaren uz suradnju s talijanskim dizajnerom Emanueleom Rossijem, EYRD Designa. M37 pogonjen je Yanmar 8LV320 motorom. 8LV je kompaktna serija motora s izrazito efikasnim dizajnom. V8 common rail konfiguracija omogućuje uravnotežen i tih rad motora. 8LV serija ima najbolji omjer snage i veličine u svojoj klasi, čineći ju idealnim izborom za novogradnje i repowering. Pratite novosti oko instalacije motora na našim društvenim mrežama.

Elan

Deset godina uspješne suradnje s Elanom Navela zaokružuje u vidu strateške suradnje. Više informacija u izjavi za medije:

““Uvijek se trudimo napraviti najbolje moguće jedrilice za naše klijente te su kontinuirana poboljšanja način postizanja toga. Yanmar motori imaju odlične performanse, pouzdani su te najbitnije, buduća vizija tvrtke usko je usklađena s našom. Upravo zato smo vrlo ponosni objaviti kako će Navela biti strateški distributer dizel motora za naša plovila” kaže Marko Škrbin, direktor Elan nautičkog odjela.

Ana Čalić, Voditeljica marketinga i kontinuiranih unapređenja u Naveli je dodala: “Kao Navela smo ponosni postaviti našu suradnju s Elanom u okvire strateške distribucije. Elan je naš klijent od 2012. godine te uspješno sjedinjujemo dva proizvoda iznimne kvalitete. Unutar novih okvira suradnje pružiti ćemo Elanu najcjelovitije rješenje na tržištu te pružiti krajnjem kupcu nezamjenjivo iskustvo i kontinuiranu globalnu podršku Yanmarove mreže.”

Ova odluka je bitni korak u budućem stvaranju uspješnih i obogaćujućih iskustva za Elan nautičare, što nastavlja biti glavna misija Elan Yachtsa.”

Tehnički trening

Tokom siječnja održali smo tehnički trening za naše partnere koji nam se nisu uspjeli pridružiti u 2021., na temu elektroničkih kontrolnih sustava, digitalizacije i komunikacijskih kanala. Treninge smo završili kratkim testom, kao izvrsnim podsjetnikom i smjernicom k profesionalnoj i efikasnoj službi za korisnike.

U veljači održan je charter mechanic training u marini Kaštela na temu JH-CR serije motora i elektroničkih kontrolnih sustava, kao adekvatna priprema za nadolazeću sezonu plovidbe.

Slike