Makai M37

NOVA SURADNJA- MAKAI YACHTS

Nakon uspješne 2021. godine, započinjemo 2022 sa uzbudljivim novostima. Ponosni smo objaviti suradnju s Makai Yachts. Makai Yachts će svoj prvi model, M37, isporučiti u ljeto 2022. Uz M37 prisutan je i model M45.

Dva modela su razvijena u suradnji s talijanskim dizajnerom Emanueleom Rossijem, EYRD Designa. Model M37 je pogonjen s dva Yanmar 8LV320 motora. Jedinstveni katamaran nudi značajno mnogo prostora, uz kokpit veličine 19 kvadratnih metara. Katamarani su opremljeni Air-Glide sistemom za apsorbiranje vibracija što povećava efikasnost plovila proporcionalno s brzinom. Model M45 pogonjen je s dva motora Yanmar 6LY400, od 400 konjskih snaga. Provjerite društvene mreže i web stranicu Makai Yachts za više informacija.

8LV serija motora je kompaktna, uz izrazito efikasni dizajn. V8 common rail konfiguracija omogućuje balansirani i tihi rad motora. 8LV serija motora ima najbolji omjer snage i veličine u svojoj klasi, čineći ju idealnim izborom za novogradnju i repowering. Serija ima tri modela, od 320, 350 i 370 konjskih snaga.

6LY serija motora sadrži robustni, a tihi motor sa 6 cilindara u liniji. Motori 6LY serije omogućuju čiste i moćne performanse. Serija sadrži dva modela, od 400 i 440 konjskih snaga, uz elektronske kontrolne sustave i s JC20 joystick kontrolnim opcijama za dvojne osovinske instalacije. Uz elegantni, a izrazito snažni profil, motori 6LY serije nalaze svoje mjesto u novogradnjama i repowering opcijama.

Pratite našu web stranicu i društvene mreže za više novosti oko ove suradnje!

Slike